logo ole su'esu'ega ole lalolagi ioe

Fa'amaoniga o Tausaga

Mo le fa'aogaina o la matou 'upega tafa'ilagi e tatau ona e matua 21 tausaga pe sili atu.Fa'amolemole fa'amaonia lou matua a'o le'i ulufale i le saite.

Fa'amalie atu, e le fa'atagaina lou matua.

  • ulu_fanua_011

O le mariuana ua avea nei ma vailaʻau faʻapitoa

O foliga o le gaosiga o le cannabis o loʻo suia i se saoasaoa vave lea e leai se uiga e faʻatusatusa le 2020's cannabis i le 1990's i le taimi nei.O se tasi o auala na taumafai ai le aufaasālalau lauiloa e faʻaalia suiga i le cannabis faʻaonaponei e ala i le matauina o suiga i le malosi.

Ole taimi nei, ole faʻamatalaga e faapea "ua sili atu le malosi o le cannabis i le taimi nei nai lo le 30 tausaga talu ai" ua na o se vaega itiiti o le tala.I le tautala saʻo, e mafai ona sili atu ona saʻo ona tatou fai atu "e tele atu tui o le cannabis avanoa nai lo le 30 tausaga talu ai."E leai se masalosalo pe a tatou iloiloina nisi o faʻamatalaga ua faʻamauina i le 78% THC, e le mafai ona tatou faʻafitia le uluaʻi Augatupulaga o vao vao uliuli maketi vao taʻavale i totonu o se sooga o le a faʻaitiitia.

Ae o oloa cannabis o loʻo avanoa mo le taumafaina e matua le aoga foi.O le CBD, mo se faʻataʻitaʻiga, e foliga mai e leai ni aʻafiaga o le mafaufau ma e matua agamalu e faʻatau atu i le tele o mea teuteu.Ua matou tau uma atu i pomu taele CBD ma kulimi tino i totonu o le faleoloa, leai se faleoloa o loʻo vaʻaia, ma matou te leʻi faamalieina i nei oloa.O lea la o se ituaiga mariuana e itiiti le malosi.

O le mea moni, e mafai ona e faia isi tagi uma mo ituaiga uma o oloa e amata mai i laʻau i le aiga cannabis.O nisi e sili atu le aoga, o nisi e le aoga, ma o nisi e faʻalagolago i le vavaeeseina ma le faʻaogaina o cannabinoids, e matua ese lava.

O le mariuana ua avea nei ma vailaʻau faʻapitoa


Taimi meli: Apr-20-2022